onsdag, januari 03, 2007

nyårsmeny 2006 hos antonson


’finger food’
anklever, px reduktion, pimiento piquillo, ansjovis, salami


sa whote foil, pol roger, épernay, champagne, frankrike
magnum


’gambas'
ceviche, vildfångade gambas, kronärtskocka, tomat, gurka, mango, serranochili, korriander

2005 morstein riesling, wittmann, rheinhessen, tyskland
magnum


’potatis’
ljummen vichyssoisse, krutinger, citronzesr, kalixlöjrom, tryffel


2000 grauburgunder, georg breuer, rhiengau, tyskland


’marulk’
chili, paprika, bondbönor, black eyed pies, carnarolis

2003 P3, dominio de tares, bierzo, spanien


’quatro formaggi’
camembert, extra lagrad cheddar, chaumes, stilton från colston basset

2000 amarone della valpolicella - selezione antonio castagneda, tenuta sant' antonio, veneto, italien


'grädde’
pannacotta, vanilj, karamell, kanel, stjärnanis

1999 gewürtztraminer trockenbereenauslese, willi opitz, neusiedlersee österrike


'kaffe'
valhrona, bailly 7 ans rhum, partagas luisitanias