nyårsmeny 2006 hos antonson

’finger food’
anklever, px reduktion, pimiento piquillo, ansjovis, salami
sa whote foil, pol roger, épernay, champagne, frankrike
magnum
’gambas'
ceviche, vildfångade gambas, kronärtskocka, tomat, gurka, mango, serranochili, korriander
2005 morstein riesling, wittmann, rheinhessen, tyskland
magnum
’potatis’
ljummen vichyssoisse, krutinger, citronzesr, kalixlöjrom, tryffel
2000 grauburgunder, georg breuer, rhiengau, tyskland
’marulk’
chili, paprika, bondbönor, black eyed pies, carnarolis
2003 P3, dominio de tares, bierzo, spanien
’quatro formaggi’
camembert, extra lagrad cheddar, chaumes, stilton från colston basset
2000 amarone della valpolicella - selezione antonio castagneda, tenuta sant' antonio, veneto, italien
'grädde’
pannacotta, vanilj, karamell, kanel, stjärnanis
1999 gewürtztraminer trockenbereenauslese, willi opitz, neusiedlersee österrike
'kaffe'
valhrona, bailly 7 ans rhum, partagas luisitanias
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home