onsdag, februari 21, 2007

antonson dinner note | 7.9


Tasting dinner ’6’ south africa
21mars ’07


’finger food’
1999 ’BLANC DE BLANCS’
Graham Beck, Robertson
(nr 97522) 179 kr


’sallad, rostade fikon, sparris, mango, valnötter, skaldjur’
2004 'VERGELEGEN WHITE’
Vergelegen, Stellenbosch
(nr 99145) 267kr

2005 'ROBUSTO CHENIN BLANC’
Rudera Wines, Stellenbosch
(nr 97392) 179kr


’soppa, pumpa, rôtibröd’
2003 ’PINOTAGE’
Rijk, Tulbagh
(nr 97633) 199 kr

2003 ’ALTO CABERNET SAUVIGNON’
Alto Estate, Stellenbosch
(nr 2070) 125 kr


’springbock, rostad sötpotatis, honung, ingefära’
2004 ‘PINOTAGE SYRAH’
The Observatory, Swartland
(nr 99846) 261 kr

2004 ‘RUDI SCHULTZ SYRAH’
Rudi Schultz Wines, Stellenbosch
(nr 98117) 252 kr


’capkummel, rödbetor, chutney’
2002 ‘VEENWOUDEN CLASSIC’
Veenwouden, Paarl
(nr 98158) 194 kr

2005 ‘PECAN STREAM SHIRAZ MOURVEDRE’
Waterford Wines, Stellenbosch
(nr 2094) 193 kr


’paj, apelsinblom, bär, grädde’
2000 ’VIN DE CONSTANCE’
Klein Constantia, Constantia
(nr 99467) 288 kr